Register Home RegisterRegister     RegisterLog in     Switch languageLanguage   
verktøy og metoderworkshops og foredraginspirasjon!kontakt
Markedets mest effektive verktøy og metoder innen selvledelse og medarbeiderskap bidrar til at våre kunder lykkes med å realisere varige endringer av adferd. Slik skaper vi mer læring og videreutvikling - i et tett samspill mellom businessmastering-miljøet (se "Våre partnere" på førstesiden) og alle våre kunder - som velger businessmastering for å mestre arbeidslivet på en bedre og bedre måte!
Vi tilbyr aktivisering av dine ledere/mellomledere og medarbeidere. Vi tror ikke på lederutvikling alene men at ledere og medarbeidere utvikler seg i tett samspill. Vi tror på medarbeiderskap og at hvert enkelt individ har en vakker stemme - noe å bidra med.
Hva er det som kjennetegner ledere og medarbeidere som lykkes? Et aspekt som er felles for de aller fleste som lykkes er deres bruk av klare målsettinger samt en plan for å nå målene. Og det mange av oss trenger aller mest er en god samtalepartner, som hjelper oss til å ta ut det beste av oss selv. På denne siden vil du lese historier om mennesker som har gjort ekstraordinære prestasjoner/prosjekter.
Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under
Brødsmulesti

Log in
E-mail:
Password:
   
Forgotten password
Register new user
First name:
Last name:
E-mail: